ŠIVANJE PLETENIN Z OVERLOCKOM

(NADALJEVALNI TEČAJ)

 

NA HITRO

Se želiš naučiti šivati z overlockom in z novo unikatno garderobo opremiti sebe, moža, fanta, otroke in tudi Božička!? Šivanje z overlockom nam omogoča enostavno izdelavo oblačil iz raztegljivih materialov, kot so T-shirti, puloverji, trenirke in podobno. Če vprašaš nas, je to najbolj uporaben tečaj, ki bi si ga lahko zaželel/a, kajti odslej boš znal/a sama ustvariti tiste vrste oblačil, ki so v naši garderobi nepogrešljiva... Pohiti in si polepšaj jesenske dni v naši super družbi, ob pomoči kul mentorice :P (itak!)

#raztegljivo  #enostavno #kuldokonca

KDAJ?

 

od 26. februarja do 1. aprila 2020

Enkrat tedensko, vsako sredo od 17. do 21. ure, skupno 6 srečanj (32 šolskih ur).

CENA

240 EUR ali 220 EUR*

Možnost plačila v dveh ali treh obrokih!

*(za vse, ki ste pri nas obiskovali začetni tečaj, min. 4 srečanja)

Doplačila po želji: preris kroja v izbrani velikosti; za ceno povprašaj mentorja

Blago za tečaj lahko kupiš pri nas z  do 30% popustom!
trgovina
1/1

VEČ O TEČAJU

KAJ VSE SE BOŠ NAUČIL/A NA TEČAJU?

Naučili se bomo uporabljati overlock (ga napeljati, z njim šivati) in sešiti "beanie kapo", T-shirt ali pulover, trenirka baggy hlače in še kapucar! Poleg overlocka bomo uporabljali tudi navadni šivalni stroj, ko se bomo učili šivati aplikacije ter coverlock, s katerim bomo pošili dolžine na majicah in podobno. Tudi tiskarska preša nam bo prav prišla, ko se bomo naučili uporabljati preslikače, s katerimo bomo obogatili naše izdelke. Ob osvajanju znanja omenjenih izdelkov boš osvojil/a tudi vse tisto znanje, ki ga potrebuješ za šivanje doma, da bo tvoja garderobna omara takšna, kot si si jo od nekdaj želel/a. ;) Zato izkoristi priliko in se čim prej prijavi na edinstveni tečaj šivanja, ki ti bo zagotovo polepšal jesenske dni in te opremil z novimi izkušnjami, novimi veščinami, v prijetni družbi somišljenikov in seveda kul mentorice :P

 

KAKŠNA JE CENA TEČAJA IN KAJ VSE VKLUČUJE?

Cena tečaja, ki traja 32 šolskih ur, razdeljenih v šest popoldanskih srečanj, znaša 240 eur oz. 220 eur za vse, ki ste že bili z nami. Cena NE vključuje blaga, ki ga boste potrebovali za šivanje, le tega pa lahko kupite pri nas z 20-30%  popustom ali si ga prinesete sami. Če želite, lahko na tečaj prinesete svoj overlock, sicer pa so vam pri nas na voljo overlocki, navadni stroji in coverlocki, ter vsi, za šivanje potrebni pripomočki.

Pohitite s prijavo in si zagotovite svoje 

  • mapo Mestne šivalnice, v katero si boste shranili zapiske;

  • izposoja krojev, ki jih boste potrebovali za šivanje;

  • uporabo vseh šivalnih strojev Mestne šivalnice: Elna 570, 680, 664, 664pro, easy cover

  • uporabo priročne škatle s priborom za šivanje (škarje, kreda, ravnilo, meter, igle, šivanke,…)

  • vsako srečanje so na voljo prigrizki, napitki (piškoti, čaj, voda, kava);

  • stalno strokovno mentorstvo izkušene oblikovalke in konfekcionarke Maje Osrajnik.

 

KAKO SE PRIJAVIM IN KAKO PLAČAM?

Prijaviš se preko elektronske pošte na e-naslovu info@mestna-sivalnica.si, tako da nam pošlješ svoje podatke in pripišeš izbrani termin.

- ime in priimek

- elektronska pošta

- telefonska številka

- tvoj naslov in kraj bivanja

- letnico rojstva

- termin

 

PLAČILO IN REZERVACIJA

V kratkem ti bomo rezervacijo potrdili in ti poslali račun za tečaj šivanja, katerega plačilo šteje kot rezervacija mesta in vstopnica na tečaj. Plačaš z nakazilom na TRR, ko prejmeš pred/račun na e-naslov s katerim se prijavlješ in na katerem se nahajajo vsi potrebni podatki za plačilo.  

 

Po predhodnem dogovoru lahko plačaš v dveh ali treh obrokihprvi obrok pred pričetkom tečaja (rezervacija), zadnjega pred zaključkom tečaja.

ŠE NEKAJ DODATNIH INFORMACIJ …

ALI TEČAJ LAHKO ODPADE?

Trudimo se, da bi izvedli vse razpisane tečaje šivanja, vendar je za izvedno potrebno minimalno število udeležecev, zato se včasih zgodi, da tečaj zamaknemo ali prestavimo na drug termin. O izvedbi oz. odpovedi tečaja boste obveščeni pravočasno, v skladu s splošnimi pogoji, ki si jih preberete tukaj. V kolikor se zgodi, da bi tečaj prestavili, vam pa novi termin ne bi ustrezal, vam bomo kupnino v celoti povrnili.

ALI TEČAJ LAHKO ODPOVEM?

Vaša prijava na tečaj šteje kot rezervacija termina. Če nam rezervacijo odpoveste, povzročite nepredviden izostanek prihodka, zaradi katerega je potrebno prestaviti ali odpovedati celotno skupino. Zato vas vljudno prosimo, da preberete splošne pogoje in se držite predpisanih rokov, oz. da si v kolikor tečaja, ki ste ga rezervirali ne bo mogli obiskovati, pravočasno najdete zamenjavo. 

KAJ ČE SE POSAMEZNEGA SKLOPA TEČAJA NE MOREM UDELEŽITI?

Šola šivanja je zasnovana tako, da se znanje iz srečanja do srečanja nadgrajuje, zato vam predlagamo, da se potrudite in obiščete vsa srečanja. V kolikor se posameznega srečanja vseeno ne bi mogli udeležiti zaradi višje sile / bolezni, o izostanku obvestite mentorja in dogovorila se bosta za krajše nadomeščanje pred pričetkom naslednjega srečanja oz. našla možnost za obisk srečanja z drugo skupino, če bo le-to mogoče. 

KAJ PRINESEM S SEBOJ NA TEČAJ?

Stroje in pripomočke dobiš pri nas, vse kar dodatno potrebuješ za tečaj šivanja je blago, ki ga lahko z 20% popustom kupiš tudi pri nas. 

Teden dni pred začetkom tečaja boš prejel/a e-pošto od mentorja, v katerem bodo opisana navodila za pot in navedene vse potrebne informacije.

Šivalni stroji so vam na voljo pri nas, vendar nimamo nič proti, če si zaželite, da boste na tečaj prinašali svojega...

KAM LAHKO PIŠEM ALI POKLIČEM ZA VEČ INFORMACIJ?

Pišeš na na info@mestna-sivalnica.si | ali pokličeš na telefosnko številko 070 505 560

S ČIM SE OB PRIJAVI AVTOMATSKO STRINJAM?

Ob rezervaciji tečaja ali delavnice se strinjate s Splošnimi pogoji tečajev Mestne šivalnice in soglašate o prejemanju obvestil na temo tekočega tečaja (opomniki, obvestila o tečaju ipd.

V kolikor bi i želeli, da vas obveščamo tudi o drugih tečajih in ugodnostih, pa vas prosimo, da se prijavite na prejemanje e obvestil tukaj.

KAKŠNE UGODNOSTI IMAM KOT UDELEŽENEC TEČAJA PRI NABAVI BLAGA?

V Mestni šivalnici imamo na voljo nekaj vrst blaga in določene šiviljske pripomočke, ki jih lahko kupiš tekom tečaja. Ob nakupu - ob obisku tečaja, ti pripada 20% popust na vso metražno blago Mestne šivalnice.

 ❤️ MI SE ŽE VESELIMO ŠIVANJA Z VAMI ❤️