TEČAJ ŠIVANJA OTROŠKIH OBLAČIL

NA HITRO …

Tečaj šivanja oblačil za malčke je primeren za vse začetnike, ki bi se radi naučili uporabljati šivalne stroje (navadni gospodinjski stroj, overlock in iberdeck stroj) in samostojno šivati modna in unikatna otroška oblačila, kot so baggy hlačke, majice, kape, trakovi, kapucarji, puloverji, ter znati našiti izvirno aplikacijo, se seznaniti z vsemi osnovami, ki jih za delo potrebuješ, kot so poznavanje tekstilij, vzorčenj, zakonitosti šivanja, krojenja in uporabe pripomočkov.

KDAJ?

25. februar - 17. marec 2020
Vsak torek od 17. do 21. ure. Skupno 4 srečanja.

CENA

175 EUR (možnost plačila v dveh obrokih)

*165 EUR za vse, ki ste že obiskovali naše tečaje

Doplačila po želji: kroji v pdf obliki ali natisnjeni kroji v izbrani velikosti.

* več o cenah sporoči mentor

Blago za tečaj lahko kupiš pri nas z  20% popustom!
trgovina

VEČ O TEČAJU

KAJ VSE SE BOŠ NAUČIL/A?

Tečaj bo potekal tedensko, srečali se bomo pet popoldnevov, od 17. do 20. ure. Šivali bomo za malčke, od velikosti 56 do 104. oz. po predhodnem dogovoru tudi za večje otroke, glede na razpolago krojev. Tečaj bo potekal intenzivno, v kratkem času. V samo petih tednih, boste osvojili veliko znanja in sešili neverjeten nabor svojih prvih unikatnih izdelkov za vašega malčka, npr:

 • baggy hlačke

 • beanie kapo

 • trak

 • pulover s kapuco in aplikacijo

 •  ali majčko z aplikacijo

 • ali kaj drugega po želji celotne skupine…

Poleg tega se boste spoznali z vrstami pletenin in se naučili uporabljati tri najbolj pogosto uporabljene šivalne stroje: overlock, navadni šivalni gospodinjski stroj in iberdeck. Pokazali ti bomo neštetov trikov, ki ti bodo olajšali delo in skrajšali učni proces, te naučili vseh osnov in uporabe strojev do te mere, da bo tvoje nadaljevanje dela doma en sam užitek. 

KAKŠNA JE CENA TEČAJA IN KAJ VSE VKLJUČUJE?

Cena za tečaj šivanja oblačil za malčke, ki traja 20 šolskih ur, znaša  175 eur, za vse, ki ste že bili z nami je cena tečaja 165 eur. 

Tečaj vključuje:​

 • Uporabo vseh šivalnih strojev Mestne šivalnice: Elna 570, 680, 664, 664pro, easy cover

 • Uporabo priročne škatle s priborom za šivanje (škarje, kreda, ravnilo, meter, igle, šivanke,…);

 • Izposojo kroja v izbrani velikosti (po želji lahko kroje v digitalni obliki tudi kupite – s popustom za tečajnike)

 • Vsako srečanje so pri nas na voljo prigrizki, napitki (piškoti, čaj, voda, kava);

 • Učni list in mapo Mestne šivalnice

 • Stalno strokovno mentorstvo izkušene modne oblikovalke in konfekcionarke Maje Osrajnik,

 

KAKO SE PRIJAVIM IN KAKO PLAČAM?

Prijaviš se preko elektronske pošte na e-naslovu info@mestna-sivalnica.si, tako da nam pošlješ svoje podatke in pripišeš izbrani termin. 

Za prijavo potrebujemo tvoje podatke:
– ime in priimek
– Naslov in kraj bivanja
– Letnico rojstva
– Termin, v katerem želiš obiskovati tečaj
– Telefonsko številko

PLAČILO IN REZERVACIJA

V kratkem ti bomo rezervacijo potrdili in ti poslali račun za tečaj šivanja, katerega plačilo šteje kot rezervacija mesta in vstopnica na tečaj. Plačaš z nakazilom na TRR, ko prejmeš pred/račun na e-naslov s katerim se prijavlješ in na katerem se nahajajo vsi potrebni podatki za plačilo.  

Po predhodnem dogovoru je možno plačilo v dveh obrokih – prvi obrok pred pričetkom tečaja (rezervacija), drugi pred zaključkom tečaja.

ŠE NEKAJ DODATNIH INFORMACIJ …

 

ALI TEČAJ LAHKO ODPADE?

Trudimo se, da bi izvedli vse razpisane tečaje šivanja, vendar je za izvedno potrebno minimalno število udeležecev, zato se včasih zgodi, da tečaj zamaknemo ali prestavimo na drug termin. O izvedbi oz. odpovedi tečaja boste obveščeni pravočasno, v skladu s splošnimi pogoji, ki si jih preberete tukaj. V kolikor se zgodi, da bi tečaj prestavili, vam pa novi termin ne bi ustrezal, vam bomo kupnino v celoti povrnili.

ALI TEČAJ LAHKO ODPOVEM?

Vaša prijava na tečaj šteje kot rezervacija termina. Če nam rezervacijo odpoveste, povzročite nepredviden izostanek prihodka, zaradi katerega je potrebno prestaviti ali odpovedati celotno skupino. Zato vas vljudno prosimo, da preberete splošne pogoje in se držite predpisanih rokov, oz. da si v kolikor tečaja, ki ste ga rezervirali ne bo mogli obiskovati, pravočasno najdete zamenjavo. 

KAJ ČE SE POSAMEZNEGA SKLOPA TEČAJA NE MOREM UDELEŽITI?

Šola šivanja je zasnovana tako, da se znanje iz srečanja do srečanja nadgrajuje, zato vam predlagamo, da se potrudite in obiščete vsa srečanja. V kolikor se posameznega srečanja vseeno ne bi mogli udeležiti zaradi višje sile / bolezni, o izostanku obvestite mentorja in dogovorila se bosta za krajše nadomeščanje pred pričetkom naslednjega srečanja oz. našla možnost za obisk srečanja z drugo skupino, če bo le-to mogoče. 

KAJ PRINESEM S SEBOJ NA TEČAJ?

Na prva srečanja šiviljskega tečaja s seboj ne rabiš prinesti ničesar, razen želje po znanju šivanja in dobre volje.  Vse kar dodatno potrebuješ za tečaj šivanja je material za tvoje krilo, o čemer se boš dogovoril/a z mentorjem in doma najdene zavržene tekstilije, ki jih bomo spretno predelali v izjemno kozmetično torbico.

Teden dni pred začetkom tečaja boš prejel/a e-pošto od mentorja, v katerem bodo opisana navodila za pot in navedene vse potrebne informacije.

Šivalni stroji so vam na voljo pri nas, vendar nimamo nič proti, če si zaželite, da boste na tečaj prinašali svojega…

KAM LAHKO PIŠEM ALI POKLIČEM ZA VEČ INFORMACIJ?

Pišeš na na info@mestna-sivalnica.si | ali pokličeš na telefosnko številko 070 505 560

S ČIM SE OB PRIJAVI AVTOMATSKO STRINJAM?

Ob rezervaciji tečaja ali delavnice se strinjate s Splošnimi pogoji tečajev Mestne šivalnice in soglašate o prejemanju obvestil na temo tekočega tečaja (opomniki, obvestila o tečaju ipd.

V kolikor bi želeli, da vas obveščamo tudi o drugih tečajih in ugodnostih, pa vas prosimo, da se prijavite na prejemanje e obvestil tukaj.

KAKŠNE UGODNOSTI IMAM KOT UDELEŽENEC TEČAJA PRI NABAVI BLAGA?

V Mestni šivalnici imamo na voljo nekaj vrst blaga in določene šiviljske pripomočke, ki jih lahko kupiš tekom tečaja. Ob nakupu – ob obisku tečaja, ti pripada 10% popust na vso metražno blago Mestne šivalnice.

 

❤️ MI SE ŽE VESELIMO ŠIVANJA Z VAMI ❤️