NOVO!!!

 

NADALJEVALNI TEČAJ ŠIVANJA

"FREE STYLE"

 

NA HITRO

Nadaljevalni tečaj šivanja je namenjen vsem, ki šivati že znajo, a bi si ob pomoči mentorja želeli sešiti točno določen kos oblačila, pri čemer bodo potrebovali pomoč našega mentorja. Sami si boste torej izbrali model, priskrbeli kroj in blago (ali ob naši pomoči) ter se v tandemu z izkušenim mentorjem, ki vam bo na voljo ves čas tečaja, spopadli z naprednimi šivalnimi izzivi in sešili svoj edinstveni kos oblačila. :) :) :)

#priporočamo #dobradružba #velikonovegaznanja #potdosamostojnegašivanja

KDAJ?

 

februar

 6. marec + 13. marec + 20. marec 2020

Enkrat tedensko, v petek od 17. do 21. ure, skupno 3 srečanja.

CENA

130 EUR ali 120 EUR*

Možnost plačila v dveh  obrokih.

*znižana cena velja za vse, ki so obiskovali začetni tečaj šivanja v Mestni šivalnici 

ali v trgovini Liupka, ob predložitvi kupona za 10 eur popusta, ki ga prejmete ob začetnem tečaju.

1/1

VEČ O TEČAJU

KAKŠNA JE CENA TEČAJA IN KAJ VSE VKLJUČUJE?

Cena tečaja, ki traja 16 šolskih ur, razdeljenih v tri popoldanska srečanja, znaša 130 oz. 120 eur za vse, ki ste že bili z nami. Cena NE vključuje blaga in prerisa kroja, ki ga boste potrebovali za šivanje, tega si prinesete sami ali nabavite v naši spletni trgovini po znižani ceni. Več o izbiri blaga in popustih vam bo sporočil mentor ob prijavi oz. v sporočilu z navodili.

V ceno je vključeno:

  • Stalno strokovno mentorstvo izkušene konfekcionarke Mojce Čater

  • uporabo vseh šivalnih strojev Mestne šivalnice: Elna 570, 680, 664, 664pro, easy cover, overlock 640 in 640pro)

  • uporabo sukancev Mestne šivalnice

  • uporabo priročne škatle s priborom za šivanje (škarje, kreda, ravnilo, meter, igle, šivanke,…)

  • vsako srečanje so na voljo prigrizki in napitki (piškoti, čaj, voda, kava)

  • do 30% popust na blago iz zaloge Mestne šivalnice

 

KAKO SE PRIJAVIM IN KAKO PLAČAM?

Prijaviš se preko elektronske pošte na e-naslovu info@mestna-sivalnica.si, tako da nam pošlješ svoje podatke in pripišeš izbrani termin.

- ime in priimek

- elektronska pošta

- telefonska številka

- tvoj naslov in kraj bivanja

- letnico rojstva

- termin

PLAČILO IN REZERVACIJA

V kratkem ti bomo rezervacijo potrdili in ti poslali račun za tečaj šivanja, katerega plačilo šteje kot rezervacija mesta in vstopnica na tečaj. Plačaš z nakazilom na TRR, ko prejmeš pred/račun na e-naslov s katerim se prijavlješ in na katerem se nahajajo vsi potrebni podatki za plačilo.  

 

Po predhodnem dogovoru lahko plačaš v dveh obrokihprvi obrok pred pričetkom tečaja (rezervacija), zadnjega pred zaključkom tečaja.

ŠE NEKAJ DODATNIH INFORMACIJ …

ALI TEČAJ LAHKO ODPADE?

Trudimo se, da bi izvedli vse razpisane tečaje šivanja, vendar je za izvedno potrebno minimalno število udeležecev, zato se včasih zgodi, da tečaj zamaknemo ali prestavimo na drug termin. O izvedbi oz. odpovedi tečaja boste obveščeni pravočasno, v skladu s splošnimi pogoji, ki si jih preberete tukaj. V kolikor se zgodi, da bi tečaj prestavili, vam pa novi termin ne bi ustrezal, vam bomo kupnino v celoti povrnili.

ALI TEČAJ LAHKO ODPOVEM?

Vaša prijava na tečaj šteje kot rezervacija termina. Če nam rezervacijo odpoveste, povzročite nepredviden izostanek prihodka, zaradi katerega je potrebno prestaviti ali odpovedati celotno skupino. Zato vas vljudno prosimo, da preberete splošne pogoje in se držite predpisanih rokov, oz. da si v kolikor tečaja, ki ste ga rezervirali ne bo mogli obiskovati, pravočasno najdete zamenjavo. 

KAJ ČE SE POSAMEZNEGA SKLOPA TEČAJA NE MOREM UDELEŽITI?

Šola šivanja je zasnovana tako, da se znanje iz srečanja do srečanja nadgrajuje, zato vam predlagamo, da se potrudite in obiščete vsa srečanja. V kolikor se posameznega srečanja vseeno ne bi mogli udeležiti zaradi višje sile / bolezni, o izostanku obvestite mentorja in dogovorila se bosta za krajše nadomeščanje pred pričetkom naslednjega srečanja oz. našla možnost za obisk srečanja z drugo skupino, če bo le-to mogoče. 

KAJ PRINESEM S SEBOJ NA TEČAJ?

Stroje in pripomočke dobiš pri nas, vse kar dodatno potrebuješ za tečaj šivanja je blago, ki ga lahko z 20% popustom kupiš tudi pri nas. 

Teden dni pred začetkom tečaja boš prejel/a e-pošto od mentorja, v katerem bodo opisana navodila za pot in navedene vse potrebne informacije.

Šivalni stroji so vam na voljo pri nas, vendar nimamo nič proti, če si zaželite, da boste na tečaj prinašali svojega...

KAM LAHKO PIŠEM ALI POKLIČEM ZA VEČ INFORMACIJ?

Pišeš na na info@mestna-sivalnica.si | ali pokličeš na telefosnko številko 070 505 560

S ČIM SE OB PRIJAVI AVTOMATSKO STRINJAM?

Ob rezervaciji tečaja ali delavnice se strinjate s Splošnimi pogoji tečajev Mestne šivalnice in soglašate o prejemanju obvestil na temo tekočega tečaja (opomniki, obvestila o tečaju ipd.

V kolikor bi i želeli, da vas obveščamo tudi o drugih tečajih in ugodnostih, pa vas prosimo, da se prijavite na prejemanje e obvestil tukaj.

KAKŠNE UGODNOSTI IMAM KOT UDELEŽENEC TEČAJA PRI NABAVI BLAGA?

V Mestni šivalnici imamo na voljo nekaj vrst blaga in določene šiviljske pripomočke, ki jih lahko kupiš tekom tečaja. Ob nakupu - ob obisku tečaja, ti pripada do 30 % popust na znižano metražno blago Mestne šivalnice oz. -20% popust na vso blago, ki ga boste potrebovali za šivanje na tečaju.

 ❤️ MI SE ŽE VESELIMO ŠIVANJA Z VAMI ❤️