mo-logo.png

OBLIKOVANJE OBLAČIL IN SERIJSKA PROIZVODNJA 

Sem Maja Osrajnik, diplomirana oblikovalka oblačil in tekstilij, z mnogoletnimi izkušnjami iz področja tekstila in konfekcije. Ukvarjam se predvsem z oblikovanjem casual in športnih kolekcij, ki jih lahko izrišem za vašo blagovno znamko, za vaše podjetje ali klub.

 

Poleg izrisa kolekcije vam lahko določene artikle v manjših količinah sešijem v delavnici v Sloveniji (50 kos) ali organiziram proizvodnjo oblačil v sodelovanju s partnerskimi proizvodnjami znotraj EU (količina nad 300 kos po modelu). Seveda pa sodelujem tudi s priznanimi dobavitelji oblačil za promocijske namene, ki jih lahko dobavim po ugodnih cenah in s tiski in etiketami predelam v oblačilo, ki bo ustrezalo vašim željam.

Za dodatna vprašanja mi prosim pišite.

Hvala.

Maja Osrajnik uni. dipl. inž. obl. teks. obl.

mo-logo.png

PREDNOSTI

PO MERI IN V STILU

Vsaka ekipa potrebuje prepoznaven izgled, naj gre za podjetje, športni klub ali društvo. Z unikatnimi oblačili boste jasno pokazali, da skrbite a svoj ugled in prepoznvnost. Izbrane barve in kroji poudarijo značilnost vaše celostne grafične podobe, stranke vas bodo prepoznale, zaposleni bodo vedno urejeni. Točno tako, kot bi si želeli vi in tako, kot bi si želeli tudi sami – natančno, estetsko in brez truda, ki jim jemlje čas in energijo.

VRSTE OBLAČIL

PRILAGODIMO SE VAŠIM ŽELJAM

  • Oblačila športnega izgleda, kot so moški in ženski kapucarji (hoodiji), trenirke, majice, jope, puloverji.

  • Elegantna ženska oblačila: krila, hlače, kostimi, obleke.

  • Moška oblačila: elegantne in “casual” obleke, hlače in suknjiči.

  • Delovna oblačila za hotele, restavracije in druge dejavnosti, kot so obleke, krila, hlače, predpasniki in podobno.

KAKO ZAČETI?

SMO LE KLIK STRAN

V kolikor bi se vaše podjetje ali vaš klub želel predstaviti v svojih barvah in svojem stilu, nas kontaktirajte in glede na vaše želje vam bomo pripravili vam bomo predlog v skici ter izhodiščno kalkulacijo, na podlagi katere se boste lažje odločili za naročilo oblačil po vaših željah. Glede na vaše funkcionalne zahteve, vizualne želje in količino, ki jo potrebujete, vam bomo svetovali in poiskali najugodnejšo možnost izdelave v Sloveniji ali v tujini.

POGOJI

KOLIČINE IN ROK DOBAVE

Minimalne količine za izdelavo enega modela: v Sloveniji od 50 kos, tujini 300 kos.

Minimalni čas dobave: majhne serije od 14 dni, večje od 30 dni + (odvisno oz dobavljivosti materialov in zahtevnosti produkta)

Pogoji pred pričetkom proizvodnje: dokončno potrjen design oblačila, izbor materiala, dodatkov, etiket, potiskov, končna kolčina in končne cene ter predplačilo v vrednosti 50%.

USTVARIMO USPEŠNO ZGODBO

Napišite nam vaše želje in potrebe in v najkrajšem času vam bomo našli najboljšo rešitev.

Po meri.

V preteklosti sem oblikovala številne kolekcija za priznane slovenske blagovne znamke in mnoge vrhunske športnike. Zaupajte mi svoje želje in oblačila bom oblikovala tudi za vas.

Maja Osrajnik

uni. dipl. inž. oblikovanja tekstilj in oblačil

ZAUPALI SO MI: